Χαλάνδρι: Στην κυκλοφορία και πάλι από το απόγευμα η Παπανικολή

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 16:05
UPD:16:06
A- A A+

Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα με το οδόστρωμα επί της οδού Παπανικολή στο Χαλάνδρι κι ο δρόμος αναμένεται να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, επρόκειτο για κακοτεχνία του παρελθόντος, και συγκεκριμένα για διάτρηση αγωγού απορροής ομβρίων από αγωγούς τηλεφωνικού δικτύου. Ειδικότερα, «προκλήθηκε σπηλαίωση (μεγάλο κούφωμα κάτω από το οδόστρωμα), η οποία οφειλόταν στο γεγονός ότι κατά το παρελθόν εταιρεία τηλεφωνικών δικτύων είχε διατηρήσει τον πλακοσκεπή αγωγό ομβρίων, με τη μέθοδο της κατευθυνόμενης διάτρησης (χωρίς δηλαδή ανοιχτή διατομή) και δημιούργησε ρήγμα στον αγωγό ομβρίων (παλιό αγωγό κατασκευασμένο από την ΕΥΔΑΠ)». 

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, άμεσα έσπευσαν στο σημείο συνεργεία της Περιφέρειας, έγινε κατάλληλη σήμανση για την αποφυγή ατυχημάτων και ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης.

«Στόχος μας ήταν η αποκατάσταση του προβλήματος, που προκλήθηκε από κακοτεχνίες του παρελθόντος, με ταχείς διαδικασίες προκειμένου να ξαναδοθεί με ασφάλεια ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία, γι΄αυτό και τα συνεργεία μας δούλεψαν όλες αυτές τις μέρες με εντατικούς ρυθμούς. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί λειτούργησαν άμεσα και αποτελεσματικά με στοχευμένες παρεμβάσεις, προκειμένου να έχουμε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο δρόμος σήμερα παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία και είναι πλέον απολύτως ασφαλής» δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή