Ρόδος: Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας και οι δύο αδελφές της οκτάχρονης

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 22:05
UPD:22:12
shutterstock
A- A A+

Στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας της Ρόδου βρίσκονται από σήμερα και μετά από εισαγγελική παραγγελία,οι δυο ανήλικες αδερφές της 8χρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί, μια υπόθεση που έχει συνταράξει τη Ρόδο.

Πρόκειται για δυο κορίτσια, το ένα 13 ετών και το δεύτερο 12.Στο ίδιο Κέντρο φιλοξενείται εδώ και μέρες και η ίδια η 8χρονη.

Μένει το μωρό, 5 μηνών για το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν αφαιρεθεί από τους γονείς η κηδεμονία η θα παραμείνει με τη μητέρα του, απόφαση που θα λάβει η Εισαγγελία Ρόδου.
Η δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου έχει μεταβιβαστεί στην Εισαγγελία και αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα εξελίξει

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την δικογραφία, το οκτάχρονο κοριτσάκι, φέρεται να έχει «κακοποιηθεί» από πρόσωπο του συγγενικού της περιβάλλοντος για οικονομικούς λόγους όπως καταγγέλλεται από άλλα μέλη της οικογένειας.

Εν τω μεταξύ η εμπλεκόμενη στην υπόθεση μετά την ομολογία της, τις προηγούμενες ημέρες, τα αρνήθηκε όλα λέγοντας ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό στη μικρή και ότι ομολόγησε μετά από πίεση των αστυνομικών.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή