Όλοι ήταν εκεί στην κηδεία του Ίβκοβιτς

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 13:42
UPD:13:58
objektiv.rs
A- A A+

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναπαύεται από σήμερα αιώνια στη σερβική γη, που υποδέχθηκε μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στο στερέωμα του μπάσκετ.

Ο «Ντούντα», ο σοφός δάσκαλος κηδεύτηκε στο Βελιγράδι παρουσία πλήθος κόσμου και φυσικά συγγενών, φίλων και πάρα πολλών από τους διάσημους αθλητές που είχαν την τιμή να τους προπονήσει.

Εκεί ήταν η σύζυγός του, Νένα και ο γιος του, ο επιστήθιος φίλος και κουμπάρος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ντίνο Ράτζα, Βλάντε Ντίβατς και Γιούρι Ζντοβτς που κουβάλησαν το φέρετρο στο αυτοκίνητο για την τελευταία του κατοικία.

Παρόντες ήταν επίσης και ο Νίκολα Πέκοβιτς, ο Πέρο Άντιτς, ο Μάρκο Κέσελ, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, ο Ζέλικο Ρέμπρατσα και πολλοί ακόμη.

Στη σερβική πρωτεύουσα βρέθηκαν επίσης πολλοί Έλληνες, αφού ο εκλιπών είχε ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα και τους κατοίκους της, λέγοντας σε κάθε ευκαιρία πως ήταν η Ελλάδα ήταν η δεύτερη πατρίδα του.

Για τον «Ντούντα» ταξίδεψαν λοιπόν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δήμος Ντικούδης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις