«Ανακουφισμένη» η Μελάνια Τραμπ για την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 08:30
REUTERS/HANNAH MCKAY
A- A A+

Η Μελάνια Τραμπ πέρασε τέσσερα χρόνια ως πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών - τέσσερα χρόνια διαμάχης, διεθνούς ελέγχου, τίτλων και προσδοκιών για τον ρόλο της ως εθνικής οικοδέσποινας, συνηγόρου και συζύγου.

«Δεν της αρέσει να βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας και έχει καταστήσει σαφές ότι δεν την ενδιαφέρει να το ξανακάνει», λέει μια πολιτική πηγή, στο Peοple.

Χαρακτηρίστηκε ως η πιο απομονωμένη πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο. «Της αρέσει η οικογένεια και η ιδιωτική της ζωή», συνεχίζει η πηγή. «Η λάμψη των μέσων ενημέρωσης δεν είναι για εκείνη».

EPA/JIJI PRESS

Η επιφυλακτικότητά της τροφοδοτεί εδώ και καιρό την περιέργεια για το πώς ένιωθε όταν βρισκόταν στον Λευκό Οίκο. Σε μία κρυφή ηχογράφηση της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ που είχε διαρρεύσει πέρυσι, ακούστηκε ότι ένιωθε «κολλημένη» ανάμεσα στις τελετουργικές υποχρεώσεις και στους επικριτές που είπαν ότι αγνόησε ή υποστήριξε τις διχαστικές πολιτικές απόψεις σχετικά με την καταπολέμηση της μετανάστευσης του συζύγου της.

Όπως λέει η συγκεκριμένη πολιτική πηγή στο People, «ένιωθε ανακουφισμένη όταν έληξε η θητεία του συζύγου της».

Αυτό σημαίνει ότι η σύζυγος του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ήδη μια σπάνια παρουσία στην προεκλογική εκστρατεία, δεν θέλει να εμπλακεί με κανέναν τρόπο εάν είναι υποψήφιος το 2024.

«Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το αν ο Πρόεδρος Τραμπ θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές», λέει η πολιτική πηγή. «Σε αυτό το σημείο όλα είναι εικασίες. Στην κυρία Τραμπ αρέσει η ζωή της όπως είναι, χωρίς την προεδρία.»

REUTERS/CARLOS BARRIA

Η πρώτη της προτεραιότητα είναι ο έφηβος γιος του ζευγαριού, Μπάρον, ο οποίος μόλις ξεκίνησε το σχολείο στην Ακαδημία Oxbridge στο Γουέστ Παλμ Μπιτς, που ιδρύθηκε από τον επιχειρηματία της Φλόριντα, δισεκατομμυριούχο Μπιλ Κόουκ (ο οποίος είχε βοηθήσει οικονομικά τις προηγούμενες καμπάνιες του Tραμπ).

Ενώ οι μητέρες των άλλων σπουδαστών είναι «νευρικές για την πρόσθετη ασφάλεια γύρω από το σχολείο», ο Μπάρον, θα πρέπει να νιώθει καλά μέσα σ΄αυτό. Το συγκεκριμένο σχολείο χρησιμοποιεί μια πιο δημιουργική προσέγγιση στην εκπαίδευση, προσλαμβάνοντας δασκάλους με εμπειρίες ζωής στον τομέα τους.

«Ασχολείται με την εκπαίδευση του γιου της και τις δραστηριότητες του μετά το σχολείο», λέει μια πηγή κοντά στο περιβάλλον της Μελάνια και συνεχίζει: «Δεν ενδιαφέρεται για μια νέα προεκλογική καμπάνια και σίγουρα δεν θα συμμετέχει σε αυτήν. Παρόλα αυτά η κ. Τραμπ ενημερώνει τον σύζυγό της και δεν αφήνει τίποτα να αιωρείται στον αέρα. ("Του δίνω τις ειλικρινείς συμβουλές και τις απόψεις μου. Και μετά κάνει αυτό που θέλει να κάνει", είπε η ίδια το 2018.)»

Η κ. Τραμπ και οι γονείς της έχουν τα δικά τους διαμερίσματα στο θέρετρο του Mar-a-Lago στο Palm Beach της Φλόριντα, όπου η οικογένεια έχει περάσει τον περισσότερο της χρόνο από τότε που έφυγε από τον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο.

REUTERS/CARLO ALLEGRI

Φέτος το καλοκαίρι, την είδαν επίσης στη Νέα Υόρκη, ενώ ο σύζυγός της έμενε στην ιδιοκτησία τους στο Νιου Τζέρσεϊ.

Το γραφείο της είπε στο People ότι «απολαμβάνει τη ζωή της στο Mar-a-Lago. Επικεντρώνεται στο γιο της και βάζει την οικογένειά της ως πρώτη προτεραιότητα, ενώ παράλληλα ασχολείται με διάφορα πρότζεκτ».

Πηγές: ΑΜΠΕ, People

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή