Πάτρα: Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με περισσότερα από 900 δενδρύλλια- Συνελήφθησαν 2 άτομα

Μεγάλη φυτεία και στην Μεσσηνία
Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 11:34
UPD:11:42
Ελληνική Αστυνομία
A- A A+

Περισσότερα από 900 δενδρύλλια κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικής της Ασφάλειας Πατρών, μετά τον εντοπισμό φυτείας σε περιοχή της Αιγιαλείας, ενώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο εντοπισμός της φυτείας, που ήταν σε κρημνώδη δασώδη ρεματιά, έγινε έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη η γυναίκα τη στιγμή που πότιζε τα δενδρύλλια στον χώρο της φυτείας, ενώ ο άνδρας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κρυμμένος σε γειτονική χαράδρα.

Ο άνδρας και η γυναίκα που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένα άτομο.

Επίσης, φυτεία, με μεγάλο αριθμό δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισε η αστυνομία σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, στη Μεσσηνία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο πλαίσιο ενεργειών για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας εντόπισαν, με τη βοήθεια εναέριων μέσων της ΕΛΑΣ, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν 394 δενδρύλλια.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή