Λουτσέσκου: Δεν έχουμε διαφορετική προσέγγιση για την Ευρώπη

Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 22:02
UPD:22:23
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Στη συγκέντρωση και την προσήλωση που πρέπει να έχει η ομάδα του απέναντι στην Μποέμιαν αύριο εστίασε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζω στην Μποέμιαν είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Είναι μια ομάδα πειθαρχημένη, σκληροτράχηλη που βασίζεται στο φυσικό παιχνίδι, όπως όλες οι βρετανικές ομάδες. Προσπαθεί να βρει χώρους, έχει παίκτες με ποιότητα και θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες και να περιορίσουμε όσο μπορούμε τους παίκτες της Μποέμιαν», ξεκίνησε το σχολιασμό του.

Στη συνέχεια, ο Ρουμάνος τεχνικός απάντησε για:

Τους κινδύνους για τον ΠΑΟΚ τη δεδομένη περίοδο: «Είναι μια περίοδος που αρκετές ομάδες δεν είναι καλά προετοιμασμένες και το σημείο αυτό ελλοχεύει κινδύνους για τις ομάδες, όπως έχω πει είμαστε στην αρχή της αρχής, παρόλα αυτά βλέπω μια φανταστική προσέγγιση και μια φανταστική συνεισφορά από τους ποδοσφαιριστές μου, γεγονός που πιστεύω ότι θα φέρει τους ποδοσφαιριστές μου στο επίπεδο που θέλουμε».

Την ελλιπή προετοιμασία των ελληνικών ομάδων τη δεδομένη χρονική περίοδο«Δεν θέλω να αναφερθώ στις άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά αν θα έπρεπε να κάνω ένα μικρό σχόλιο, άλλοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στους αποκλεισμούς, είναι η συνολική εικόνα που οδήγησε σε αυτούς τους αποκλεισμούς. Πρέπει να δείχνουμε την αποφασιστικότητα και το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε σε κάθε γήπεδο. Έχοντας στο μυαλό μας όλα αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να κοιτάμε αν υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός. Είναι μια μάχη και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι΄ αυτό».

Το αν ο ΠΑΟΚ φέτος βλέπει διαφορετικά την Ευρώπη σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του«Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Προετοιμαζόμαστε για την Μποέμιαν και μετά θα μιλήσουμε για την επόμενη σειρά αγώνων που θα έχουμε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι 150% συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

Την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ«Ίσως υπάρχει λιγότερη πίεση για τις ομάδες που παίζουν εντός έδρας. Θεωρώ ότι είναι ένα προβάδισμα για την Μποέμιαν, από την άλλη δεν θα έχουμε εμείς στην Τούμπα την πίεση του εκτός έδρας γκολ. Δεν ξέρω τι να σας πω γιατί είναι η πρώτη φορά που το ζούμε. Θεωρώ ότι είναι πιο δίκαιο για το ποδόσφαιρο».

Την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ετοιμότητα. Κάθε ημέρα υπάρχει μια αλλαγή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να έχουμε ένα ξεκάθαρο τρόπο με τον οποίο θα κερδίζουμε τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν αυτό δεν συμβεί να βρούμε έναν άλλο τρόπο να κερδίσουμε. Την δεδομένη στιγμή ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, θέλουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, με στόχο την πρόκριση».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις