Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αθλητές έπιναν παρέα αλκοόλ στο Ολυμπιακό Χωριό

Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 09:18
UPD:09:24
A- A A+

Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο διερευνά περιστατικό στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου αθλητές εντοπίστηκαν από αστυνομικούς να πίνουν παρέα αλκοόλ σε εξωτερικό χώρο, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (30/7).

Αυτό δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Τοσίρο Μούτο, στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό ή την εθνικότητα των αθλητών.

«Εξετάζουμε το ζήτημα και θα κάνουμε τα ανάλογα βήματα με βάση τα ευρήματά μας», δήλωσε ο Μούτο.

Με βάση τα πρωτόκολλα που έχουν υιοθετηθεί για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, η κατανάλωση αλκοόλ στο Ολυμπιακό Χωριό επιτρέπεται μόνο στα δωμάτια και εφόσον ο αθλητής είναι μόνος του.

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι δύο «ασημένιοι» Γεωργιανοί τζουντόκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αποβλήθηκαν επειδή εγκατέλειψαν το Ολυμπιακό Χωριό, προκειμένου να επισκεφθούν τα αξιοθέατα της ιαπωνικής πρωτεύουσας.

Πρόκειται για τους Βάζα Μαργκβελασβίλι και Λάσα Σαβντατουασβίλι, που σύμφωνα με εκπρόσωπο της αποστολής της χώρας, οι δύο αθλητές εγκατέλειψαν τη βάση τους για να συναντήσουν ένα φίλο και να πάρουν μια γεύση ελευθερίας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις