Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων

Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2021 13:09
UPD:18:28
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε όλα τα Λύκεια της χώρας και στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ανακοίνωσε και τυπικά το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Έχουν αποσταλεί και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τηλέφωνο των υποψηφίων, σε όσους το είχαν αιτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Παιδείας, περίπου 72.000 υποψήφιοι, όσοι δηλαδή είχαν κάνει εγγραφή, έλαβαν με sms τη βαθμολογία τους.

Παράλληλα, ανοικτή είναι η πλατφόρμα όπου οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021 ανά είδος Λυκείου και Ομάδα Προσανατολισμού/Τομέα εμφανίζονται στους σχετικούς πίνακες: 

Το πλήθος των υποψηφίων προκύπτει από μία τουλάχιστον συμμετοχή σε πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα.

«Συγχαρητήρια» έδωσε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, σε όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών για την προσπάθειά τους, καθώς και «στους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές σας, που στέκονται δίπλα σας σε κάθε βήμα». «Το μέλλον σας ανήκει, ξεκινά μία νέα σελίδα στη ζωή σας, εύχομαι να τη γράψετε όπως την έχετε ονειρευτεί» αναφέρει η κ. Κεραμέως, ευχόμενη «καλή πρόοδο» και «καλό καλοκαίρι».

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή