Σαββατοκύριακο με τρία τζακ ποτ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 14:51
REUTERS/JOHN KOLESIDIS
A- A A+

Σήμερα παραγματοποιείται η πρώτη από τις τρεις κληρώσεις  που «τρέχουν» από τον ΟΠΑΠ, με το ΛΟΤΤΟ να μοιράζει στην πρώτη κατηγορία 1,1 εκατ. ευρώ. Σειρά παίρνουν αύριο, Κυριακή, το βράδυ, το ΤΖΟΚΕΡ με 5,1 εκατ. ευρώ και το ΠΡΟΤΟ με 500.000 ευρώ.

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων για το ΛΟΤΤΟ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αποψινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ, που αναμένεται να μοιράσει 1,1 εκατ. ευρώ σε έναν ή περισσότερους νικητές. Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ και θα ολοκληρωθεί στις 21:30. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Κυριακή βράδυ με διπλή κλήρωση

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΠΑΠ, δεκατρείς κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή συμπλήρωσε το ΤΖΟΚΕΡ και το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού έχει σκαρφαλώσει στα 5,1 εκατ. ευρώ. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το ποσό αυτό, θα πρέπει να καταθέσουν τα δελτία τους έως αύριο στις 21:30. Μπορούν είτε να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, είτε να μπουν στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 22:00. Αμέσως μετά θα γίνει και η κλήρωση του ΠΡΟΤΟ, που μοιράζει τουλάχιστον 500.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Κέρδη 219.573 ευρώ για τυχερό 5άρη στο ΤΖΟΚΕΡ

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ της περασμένης Πέμπτης ένας τυχερός παίκτης μάντεψε σωστά τους πέντε αριθμούς που έβγαλε η κληρωτίδα, αλλά όχι τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ. Ο τυχερός 5άρης, ο οποίος κέρδισε 219.573 ευρώ, συμπλήρωσε ένα δελτίο με έξι στήλες, το οποίο κόστισε 3 ευρώ. Οι αριθμοί ήταν δικής του έμπνευσης. Το δελτίο παίχθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Ερμιόνη

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή