Γλυκά Νερά: Η βασική κατεύθυνση της απολογίας του συζυγοκτόνου

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 11:35
UPD:18:03
INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 33χρονος συζυγοκτόνος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ο οποίος έχει ομολογήσει την δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Σκιαγραφώντας τη βασική κατεύθυνση της απολογίας του, ο δικηγόρος του 33χρονου γυναικοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε ότι «δεν αλλάζει ακριβώς τίποτα από την λεπτομερή ομολογία που έχει δώσει σε επίπεδο προανακρίσεως».

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο 33χρονος δράστης πρόκειται να διαφωτίσει ορισμένα γεγονότα του που συνέβησαν την νύχτα του εγκλήματος και που οδήγησαν στην δολοφονία της Καρολάιν.

Υπογράμμισε επίσης πως θα ομολογούσε την πράξη του στο άμεσο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με ό,τι του είπε ο ίδιος ο εντολέας του. 

Παράλληλα, ανέφερε πως ο 33χρονος ζητάει την επιμέλεια του μωρού και από τις δύο οικογένειες.

«Δεν υπήρχε κίνητρο, ούτε είχε προσχεδιαστεί κάτι. Ήταν ένα τραγικό συμβάν σε ακραίες συνθήκες εκείνης της νύχτα», υποστήριξε ο κ. Παπαιωαννίδης.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ύπαρξης τρίτου προσώπου, ο ίδιος ανέφερε πως με βάση την δικογραφία δεν υπήρχε κανένα τρίτο πρόσωπο ούτε διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο. 

Τέλος, πρόσθεσε ότι πρόκειται να συναντήσει σήμερα τον δράστη και ότι δεν θα γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος από την στιγμή που έχει ομολογήσει ο ίδιος. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή