Ρωσία: Βρέθηκε νεκρή Αμερικανίδα που είχε εξαφανιστεί

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 13:37
UPD:13:40
EPA/MARTIN DIVISEK

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Τη σορό μιας Αμερικανίδας η οποία είχε εξαφανιστεί από την Τρίτη ανακάλυψαν ερευνητές στη Ρωσία, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ενώ συνέλαβαν έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της.

Τα ίχνη της Κάθριν Σέρου, ηλικίας 34 ετών, είχαν χαθεί από την Τρίτη το βράδυ, αφότου είχε φύγει από το διαμέρισμά της στο Νίζνι Νόβγκοροντ, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων ανατολικά της Μόσχας και είχε επιβιβαστεί σε άγνωστο όχημα.

«Στο αυτοκίνητο με έναν άνδρα που δεν γνωρίζω. Ελπίζω να μην με απαγάγει», έγραφε στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε με το κινητό τηλέφωνό της στη μητέρα της.

Η μητέρα, Μπέτσι Σέρου, είπε πως ήταν πιθανό η κόρη της, καθώς είχε να πληρώσει έναν λογαριασμό σε μια κλινική, δεν είχε την υπομονή να περιμένει το ταξί της και έκανε οτοστόπ.

Διασώστες και πολλοί εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες, σε μια δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη, όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

«Σήμερα, έπειτα από μια επιχείρηση έρευνας ευρείας κλίμακας, εντοπίσαμε το πτώμα της νεαρής γυναίκας», ανέφερε η Επιτροπή Έρευνας, που αναλαμβάνει στη Ρωσία τα σοβαρά εγκλήματα. Για τη δολοφονία συνελήφθη  ένας κάτοικος του Νίζνι Νόβγκοροντ, 40 ετών, γνωστός στην αστυνομία, καθώς είχε ήδη καταδικαστεί για διάφορα σοβαρά εγκλήματα.

Το θύμα παρακολουθούσε μαθήματα Δικαίου στο πανεπιστήμιο της πόλης και σκόπευε να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να εργαστεί ως δικηγόρος σε θέματα μετανάστευσης.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή