Η Τίφανι Χάντις θα υποδυθεί την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο

Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 11:22
A- A A+

Η Τίφανι Χάντις θα υποδυθεί την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο. Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ως Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ γνωστή ως «Flo-Jo» στους θαυμαστές της, η οποία βοήθησε στη διάδοση αθλημάτων του στίβου με τις επιδόσεις της στους δρόμους ταχύτητας στους Ολυμπιακούς και την εκρηκτική προσωπικότητα και το στιλ της.

Πολλά από τα ρεκόρ που κατέγραψε η Τζόινερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988, όπως στα 100 μέτρα και 200 μέτρα, δεν έχουν ακόμη καταρριφθεί. Πέθανε το 1998, σε ηλικία 38 ετών, από επιληπτική κρίση.

Η Τίφανι Χάντις θα είναι, επίσης, παραγωγός της ταινίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση για την ταινία η Τζόινερ ήταν μία από τις ηρωίδες των παιδικών χρόνων της Χάντις. Οι συνδιευθύνοντες σύμβουλοι του Game1, Μπάσιλ Ιβάκιν και Γκρεγκ Οικονόμου θα είναι επίσης παραγωγοί της ταινίας.

Επιπλέον, ο σύζυγος της «Flo-Jo» και πρώην προπονητής, Αλ Τζόινερ θα είναι παραγωγός και σύμβουλος δημιουργικού της ταινίας. Ο Αλ Τζόινερ έχει ήδη αρχίσει να προπονεί την Χάντις για να υποδυθεί τον ρόλο της, χρησιμοποιώντας μεθόδους που η εκλιπούσα σύζυγός του ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Τίφανι Χάνιτς σε αυτό το πρότζεκτ» δήλωσε ο Τζόινερ. «Η συνεργασία με την Τίφανι είναι μεγάλη χαρά - είναι απίστευτα αφοσιωμένη, επικεντρωμένη και προσηλωμένη να απεικονίσει με ακρίβεια το πνεύμα της Φλόρενς. Ελπίζω ότι αυτή η ταινία θα αγγίξει όλους όσοι τη δουν και θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να είναι η αλλαγή που ο κόσμος χρειάζεται τόσο πολύ τώρα!».

«Ανυπομονώ να αφηγηθώ την ιστορία της ''Flo-Jo'' με τον τρόπο που πρέπει» είπε η Χάντις. «Ο στόχος μου με αυτήν την ταινία είναι να διασφαλίσω ότι οι νεότερες γενιές θα γνωρίζουν τη δική μου "She-ro", ''Flo-Jo'', την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο μέχρι σήμερα» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή