Ο γιος του Τομ Χανκς κατηγορείται για σωματική κακοποίηση από την πρώην σύντροφό του

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 15:37
A- A A+

Μια δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αφορά τον γιο του βραβευμένου ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον, Τσέστερ Χανκς, ο οποίος είναι ηθοποιός και μουσικός.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τσετ Χανκς δέχθηκε μήνυση για σωματική και ψυχολογική βία από την πρώην σύντροφό του Κιάνα Πάρκερ η οποία κατέθεσε μήνυση εις βάρος του στα τέλη Μαρτίου σε δικαστήριο του Τέξας, όπου ζητάει ένα εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση για κατ΄ εξακολούθηση ενδοοικιακή βία και κακοποίηση. Μάλιστα, στην πρώτη ακρόαση στις 30 Μαρτίου ορίστηκε η Κιάνα να θεωρηθεί προστατευόμενο πρόσωπο και τη συνοδεύουν από τότε αστυνομικοί.

Η μήνυση έρχεται να συμπληρώσει έναν κύκλο βίας που ξεκίνησε, σύμφωνα με τις κατηγορίες, τον Οκτώβριο στο σπίτι τους στο Sugar Land του Τέξας, με κλοπές, τσακωμούς, απειλές με όπλο και ρατσιστικές εκφράσεις του λευκού Τσετ προς τη μαύρη σύντροφό του. Ακόμη όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της, το ίδιο διάστημα ο Τσετ Χανκς απείλησε να δολοφονήσει την Κιάνα Πάρκερ και μετά να αυτοκτονήσει.

Επίσης, οι δικηγόροι δήλωσαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τόσο με τον Τσετ Χανκς όσο και με τους διάσημους γονείς του, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

Απαντώντας σε όλα αυτά, ο Χανκς, μέσω του δικηγόρου του, Μάρτι Σίνγκερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της.

 «Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Κιάνα Πάρκερ είναι σοκαριστικοί, εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί», δήλωσε ο δικηγόρος του γιου του Τομ Χανκς.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή