Σύλληψη δασκάλου για ασέλγεια σε ανήλικη και παιδική πορνογραφία

Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 13:35
UPD:17:27
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Δάσκαλος σε περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας συνελήφθη, για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ αναμένεται να απολογηθεί στην αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Προηγήθηκε μήνυση 28χρονης (σήμερα), σύμφωνα με την οποία τα όσα καταγγέλλει η ίδια συνέβησαν πριν από 14 χρόνια. 

Ακολούθησε έρευνα των διωκτικών αρχών κατόπιν εισαγγελικής εντολής και στην κατοχή του δασκάλου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, ανάμεσα στο οποίο και υλικό στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται και η μηνύτρια.

Υπό αυτές τις συνθήκες εκδόθηκε ένταλμα, σε εκτέλεση του οποίου ο κατηγορούμενος συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και κρατείται ενόψει της απολογίας του στον ανακριτή.

Οι πράξεις που περιγράφονται στο ένταλμα είναι για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για εν ενεργεία δάσκαλο, που σήμερα είναι διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, ενώ η μηνύτρια δεν υπήρξε μαθήτριά του, αλλά συνδέονται συγγενικά μεταξύ τους.

Ελεύθερος με όρους

Όπως έγινε γνωστό αργότερα σήνερα, ο 60χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του σε ανακριτή.

Οι περιοριστικοί όροι που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και της απαγόρευσης προσέγγισης της καταγγέλλουσας. Ο ίδιος κατά την πολύωρη απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή