Ανοίγει σήμερα στην Ιαπωνία το θεματικό πάρκο του Mario

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 10:54
REUTERS/IRENE WANG
A- A A+

Τα Universal Studios Ιαπωνία (USJ) ανοίγουν σήμερα το αξίας 550 εκατ. δολ. θεματικό πάρκο με τον Mario της Nintendo, ύστερα από καθυστερήσεις λόγω του κορωνοϊού. 

Η προσθήκη στην Οσάκα αυξάνει τον κατάλογο των franchise της USJ, που περιλαμβάνουν «Minions» και «Jurassic Park» με τον υδραυλικό με το μουστάκι να ετοιμάζεται να παέι και σε άλλα θεματικά πάρκα στον κόσμο.

REUTERS/IRENE WANG

Οι επισκέπτες που εισέρχονται μέσω ενός τεράστιου σωλήνα στο «Super Nintendo World», μπορούν να αγοράσουν  «power-up band» που συγχρονίζεται με την εφαρμογή του πάρκου για κατάταξη καθώς μαζεύουν κέρματα και νικούν τους κακούς.

REUTERS/IRENE WANG

«Μπορείς να γίνεις ο Μάριο», δήλωσε ο Αγιούμου Γιαμαμότο αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της USJ.

Το βραχιολάκι βασίζεται στις διαδραστικές ράβδους της ατραξιόν του Χάρι Πότερ και την παράδοση της Nintendo για gadgets παιχνιδιών και απευθύνεται στους οπαδούς του Μάριο.

REUTERS/IRENE WANG

Το «Super Nintendo World» περιλαμβάνει το «Mario Kart: Koopa's Challenge», μια βόλτα με ακουστικά επαυξημένης πραγματικότητας, και το πιο ήρεμο «Yoshi's Adventure» για νεότερους επισκέπτες.

REUTERS/IRENE WANG

Οι επισκέπτες δημιούργησαν μια μεγάλη ουρά για να συμμετάσχουν στην τεχνική πρόβα στο Super Nintendo World μία ημέρα πριν από το άνοιγμα. Το πάρκο της USJ αυτή τη στιγμή λειτουργεί με μειωμένη χωρητικότητα και οι επισκέπτες για να εισέλθουν χρειάζονται εισιτήρια χρονικής διάρκειας.

naftemporikigr με πληροφορίες Reuters
    
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή