Παραιτήθηκε από τον ΟΦΗ ο Σίμος

Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 20:00
UPD:20:18
www.oficretefc.com
A- A A+

Λίγη ώρα μετά τη νέα ήττα του ΟΦΗ, 8η διαδοχική, αυτή την φορά από την ΑΕΛ στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Γιώργος Σίμος, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Έλληνας προπονητής έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, τονίζοντας πως έχει ενημερώσει σχετικά τους ανθρώπους της ΠΑΕ: «Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδοσφαίρου και στη διοίκηση.

Πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτησή μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και θα μείνει ως οικογένεια. Είναι μια δυσκολία, που θα την ξεπεράσει.

Είμαι σίγουρος ότι το γκρουπ θα τα καταφέρει. Δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, την διοίκηση, τους παίκτες, τον οργανισμό ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου τη θετικότητα, γιατί δέθηκα με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο», δήλωσε ο Σίμος, που πέρυσι είχε οδηγήσει τον ΟΦΗ σε έξοδο στην Ευρώπη.

Από πλευράς ΠΑΕ δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ενημέρωση για το αν έγινε δεκτή η παραίτηση του προπονητή, κάτι που πάντως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις