Μάντζιος: «Έδινα οδηγίες στους συνεργάτες μου και ξαφνικά είδα τον Μπουχαλάκη να σκοράρει»

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 22:31
UPD:22:44
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
A- A A+

Ήταν αδύνατο να πιστέψει ο Άκης Μάντζιος τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης έμεινε εκτός ημιτελικών του Κυπέλλου.

Όπως παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών της Cosmotesports, ενώ συνομιλούσε με τους συνεργάτες του ξαφνικά είδε τον Μπουχαλάκη να σκοράρει... από το πουθενά.

«Είμαστε πικραμένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Ανοίξαμε το σκορ και ήμασταν κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση, αλλά τα λάθη πληρώνονται.

Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κι από ένα τέτοιο μείναμε εκτός διοργάνωσης», είπε περίλυπος ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός, ο οποίος συνέχισε:

«Όταν έχεις απέναντι σου τον Ολυμπιακό, οφείλεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος. Και το καταφέραμε αυτό. Είχαμε καλά διαστήματα στο ματς, βγάλαμε ένταση. Ήρθε το γκολ που χρειαζόμασταν και ελαχιστοποιήσαμε τους κινδύνους.

Αλλά τα λάθη είναι μέσα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλη η προσπάθεια των παιδιών, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ καλή εικόνα, αλλά μας μένει η πίκρα του αποκλεισμού».

Ωστόσο, ο γεννημένος στην Κόνιτσα προπονητής έσπευσε να δώσει το σύνθημα για την επόμενη μέρα στον Άρη: «Δεν περίμενε κανείς να γίνει με αυτό τον τρόπο το 1-1.

Έδινα οδηγίες στους συνεργάτες μου και ξαφνικά είδα τον Μπουχαλάκη να σκοράρει. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και να στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί».
 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις