Αρ. Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 16:52
UPD:17:03
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη συνολική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση απάντησε η εκπρόσωπός της, Αριστοτελία Πελώνη.

«Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα να βρει μια λέξη να πει από το βήμα της Βουλής για τις απαράδεκτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και προσβλητικές στη μνήμη των θυμάτων δηλώσεις του κ. Δρίτσα. Δεν βρήκε ούτε μισή.

Αντ’ αυτού, επέλεξε να στοχοποιήσει τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής - "αυτή την κυρία", όπως ανέφερε απαξιωτικά για μια γυναίκα - Σοφία Νικολάου, η οποία εφαρμόζει τον νόμο. Όλοι καταλαβαίνουν το νόημα της σιωπής του. Στο δίλημμα με το Κράτος Δικαίου ή με τον Κουφοντίνα, ο κ. Τσίπρας έχει ήδη πάρει θέση».

Κατά την κ. Πελώνη, «επιμένοντας στο ψευδές αφήγημά του για την πανδημία που κλείνει πεισματικά τα μάτια απέναντι στις εξελίξεις στον υπόλοιπο κόσμο, ο κ. Τσίπρας τώρα ρίχνει το δηλητήριο του λαϊκισμού του στους εμβολιασμούς. Επιχειρεί να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα που θα χτίσει το τείχος της ανοσίας στον δρόμο προς την ελευθερία. Τον ενοχλεί, άραγε, στ’ αλήθεια, η επιτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας ή είναι απλά η αντιπολίτευση του απελπισμένου;» διερωτάται η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή