Πρεμιέρα για τη The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου έως την Παρασκευή 5 Μαρτίου, έρχεται στις οθόνες μας η πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 15:59
UPD:16:16

(Από αριστερά προς τα δεξιά): Σεφ Κώστας Μπουγιούρης, Σεφ Νάσος Καρανικόλας, Νάντια Ρηγάτου, Σεφ Γιώργος Τσαπάρας

A- A A+

Η πρώτη The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα διεξαχθεί online στις 1-5 Μαρτίου 2021, φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και τις επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων. Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έρθουν σε επαφή με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν αποστολή δειγμάτων στο χώρο τους, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.

Στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών της χώρας πρωταγωνιστούν  περισσότερα από 2000 προϊόντα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, γεύση και καινοτομία τους. Οι επισκέπτες της έκθεσης, πέρα από την «ανακάλυψη» νέων τοπικών προϊόντων, θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν περισσότερους από 200 Έλληνες παραγωγούς και να συνομιλήσουν ζωντανά μαζί τους. Ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν One to One online συναντήσεις με τους παραγωγούς που επιθυμούν, να ενημερωθούν για τα προϊόντα τους αλλά και να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας.

Σεφ Ηλίας Σκουλάς, Σεφ Κώστας Μπουγιούρης

Παράλληλα, στις ανοιχτές προς το κοινό online εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει οι συντελεστές της The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τάσεις της αγοράς και να μάθουν μυστικά επιτυχίας και χρήσιμες πρακτικές για το μέλλον της εστίασης.  Ταυτόχρονα,οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς, να ενημερωθούν από τους ειδικούς της εστίασης και να παρακολουθήσουν live γαστρονομικά event από κάθε γωνιά της Ελλάδος, μέσα από μια σειρά θεματικών ενοτήτων («Meet the producers», «Live cooking») κλπ.

Δείτε αναλυτικά όλη την λίστα των webinars τα οποία θα διεξάγονται έως τις 5 Μαρτίου, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ: https://thedelifair.gr/el/workshops

Στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης προβολής των ποιοτικών προϊόντων της κάθε περιοχής οι Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας & η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, θα έχουν ενεργή συμμετοχή -μέσω των παραγωγών τους- στην μεγαλύτερη ψηφιακή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, καταφέρνοντας να αναδείξουν τρόπους προσαρμογής στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Ο γαστρονομικός πλούτος της Ελλάδας, οι ιδιαίτερες συνταγές κάθε περιοχής και τα μοναδικά προϊόντα των παραγωγών, είναι συνεχώς πηγή έμπνευσης για τους ταλαντούχους σεφ! Μέσα από τις εκπομπές της The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, διάρκειας 30 λεπτών, κάθε μία από τις 7 συμμετέχουσες περιφέρειες παρουσιάζει την τοπική της κουζίνα, παραδοσιακές συνταγές, μυστικά γενεών και διατροφικά tips και μια σωστή διατροφή.

Ανακαλύψτε την έκθεση εδώ: www.thedelifair.gr

Προτεινόμενα για εσάς