ΝΔ για την επίθεση στον Κ. Μπογδάνο: Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται

Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 21:22
UPD:21:24
A- A A+

Ανακοίνωση στην οποία κατάδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατά συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό. Σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του χτυπώντας με διπλό εκρηκτικό μηχανισμό το σπίτι και τα αυτοκίνητά τους. Το αυτοκίνητο του κ. Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.
 
Επιθέσεις τέτοιου είδους, εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και αναμένουμε την ομόθυμη καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Ας κάνουν κάποιοι, έστω και καθυστερημένα, ό,τι δεν έκαναν στις προηγούμενες κλιμακούμενες επιθέσεις κατά των στελεχών και των βουλευτών του κόμματός μας. H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της Δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή