ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο κοστολογεί η ΝΔ τη συκοφαντία;

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 15:23
A- A A+

Απάντηση στη ΝΔ «για την υπεράσπιση που προσφέρει στους συκοφάντες του κ. Τσίπρα» δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τα σχόλια του κυβερνώντος κόμματος για τις αγωγές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δύο δημοσιογράφους, για την υπόθεση ενοικίασης κατοικίας στο Σούνιο.

Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, «δεν προξενεί εντύπωση ότι η ΝΔ  έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Ήταν άλλωστε σε όλους γνωστό ότι στα γραφεία της σχεδιάστηκε και ενορχηστρώθηκε αυτή η φθηνή και κίτρινη απόπειρα αντιπερισπασμού με τη δήθεν βίλα εκατομμυρίων του αρχηγού της αντιπολίτευσης».

Η Κουμουνδούρου, «μιας και μιλούν για εξοντωτικές αξιώσεις», δηλώνει περίεργη να μάθει:

«Πόσο κοστολογείτε, κύριοι της ΝΔ, τη συκοφαντία; Την κοστολογείτε φθηνότερα; Το λιβάνισμα στην κυβερνητική πολιτική πόσο πάει; Οι κατά παραγγελία απολύσεις δημοσιογράφων όταν τολμούν να ασκήσουν κριτική στην κυβέρνηση, πόσο κοστίζουν;

Δεν μπορεί, η ΝΔ θα έχει κάποιο τιμοκατάλογο. Η λίστα Πέτσα άλλωστε δε θα φτιάχτηκε στα τυφλά. Ας μας πει, τουλάχιστον να γνωρίζουμε τις τιμές.

ΥΓ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα πόσα που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή