ΔΟΕ: Συγχαρητήρια Μπαχ σε Καπράλο

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 19:00
UPD:19:03
REUTERS/Denis Balibouse
A- A A+

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Τόμας Μπαχ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε μέσω τηλεδιάσκεψης σε όλα τα μέλη της ΔΟΕ, συνεχάρη τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στο τέλος της τοποθέτησης του κ. Καπράλου σχετικά με τις προετοιμασίες για τη Σύνοδο της ΔΟΕ που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Αθήνα, ο κ. Μπαχ πήρε το λόγο.

«Συγχαρητήρια πρόεδρε για τον τρόπο που χειριστήκατε το ευαίσθητο θέμα της Σοφίας Μπεκατώρου, ακολουθώντας τις Ολυμπιακές αξίες και τα ιδεώδη», είπε.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, εκτός από την παρουσίαση που έκανε για τη Σύνοδο της Αθήνας, επανέλαβε την πρότασή του να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι αθλητές και οι συνοδοί όλων των Ολυμπιακών Ομάδων, πριν ταξιδέψουν για το Τόκιο.

Ο Τόμας Μπαχ στην ενημέρωση του προς τα μέλη της ΔΟΕ επανέλαβε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν κανονικά το ερχόμενο καλοκαίρι και τόνισε ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το ταξίδι, τη διαμονή και τις μετακινήσεις στην ιαπωνική πρωτεύουσα, σε συνάρτηση με την εξέλιξη της πανδημίας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις