ΝΒΑ: Καμία πρόθεση για προσωρινή διακοπή, παρά τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 10:30
UPD:10:32
REUTERS/Tingshu Wang
A- A A+

Σκέψη προσωρινής διακοπής του ΝΒΑ, μετά τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στις ομάδες, προς το παρόν δεν υπάρχει, όπως τουλάχιστον, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Λίγκας, Μάικ Μπας.

Τις τελευταίες ημέρες είναι αλήθεια ότι υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων σε μέλη των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, παρ΄ όλα αυτά οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής δεν σκέφτονται (προς το παρόν) το ενδεχόμενο προσωρινής διακοπής των αγώνων.

Με δηλώσεις του στο ESPN, μετά και την πρώτη αναβολή αγώνα ανάμεσα στη Βοστόνη και στο Μαϊάμι, ο Μάικ Μπας τόνισε: «Περιμέναμε ότι θα έχουμε κάποιες αναβολές αγώνων και κάναμε τον προγραμματισμό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν πλάνα για παύση της σεζόν και θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με βάση τις οδηγίες των ειδικών σε θέματα υγείας.».

Να σημειωθεί ότι εκτός του αγώνα που δεν έγινε, η Φιλαντέλφεια παρατάχθηκε μόνο με 8 παίκτες, εκ των οποίων οι 7 ήταν υγιείς, στο ματς με το Ντένβερ, το Ντάλας έκλεισε τις προπονητικές του εγκαταστάσεις και γενικά η πίεση που υπάρχει είναι έντονη, αλλά προς το παρόν το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις