Σε κρίσιμη κατάσταση 24χρονος που που βούτηξε για τον σταυρό και τραυματίστηκε

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 17:22
UPD:07/01/2021 09:19
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται  24χρονος από την Αμάρυνθο, που έπεσε στην θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό των Θεοφανείων, τον οποίον, είχε αυτοβούλως αποφασίσει να ρίξει στα νερά ομάδα νεαρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του eviathema.gr όλα ξεκίνησαν από έναν νεαρό ο οποίος χωρίς την συνοδεία ιερέα και κρατώντας θυμιατό και σταυρό αποφάσισε να πραγματοποιήσει μόνος του την τελετή. Φτάνοντας στο σημείο τον είδαν κάποιοι ακόμα νεαροί από την Χαλκίδα και τον ακολούθησαν.

Μεταξύ τους και ο 24χρονος εκ οποίος πέφτοντας στην θάλασσα χτύπησε άσχημα αφού παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να μετακινήσουν τον νεαρό μέσα από το νερό ενώ έπειτα μετάβει καΐκι στο σημείο  ώστε να μεταφέρει τον νεαρό στο λιμάνι της Αμαρύνθου.

Ο 24χρονος νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί να κουνήσει κανένα μέλος του σώματος.

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή