Μητροπολίτης Κυθήρων: Το εμβόλιο του κορωνοϊού περιέχει προϊόντα εκτρώσεων

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 11:27
UPD:11:28
Μητρόπολη Κυθήρων
A- A A+

Προϊόντα εκτρώσεων περιέχονται στα εμβόλια κατά του κορωνόϊου υποστήριξε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, ο οποίος με δηλώσεις του μετά τον εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, απέρριψε μετά βδελυγμίας το εμβόλιο μπροστά στους παρευρισκόμενους πιστούς. 

Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί του με πολλή αγάπη, είπαν με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. 

«Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: ‘έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων’. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο», υπογράμμισε ο Μητροπολίτης. 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή