ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μαζέψει μία ιστορία που ο ίδιος έστησε»

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 20:41
UPD:20:42
www.paokfc.gr/VERVERIDIS.V
A- A A+

Με εξίσου επιθετική ανακοίνωση απάντησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε εκείνη που εξέδωσε νωρίτερα ο Ολυμπιακός, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» μιλούσαν για «σκάνδαλο κακουργηματικής δωροδοκίας» του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος» κατηγορεί την πειραϊκή ομάδα ότι έστησε κι ενορχήστρωσε την υπόθεση, με τους ανθρώπους του να ισχυρίζονται πως ένα πρόσωπα της υπόθεσης συνδέεται με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με πανικό επιχειρεί η ΠΑΕ ΟΣΦΠ να μαζέψει μια ιστορία που η ίδια έστησε. Περιμένουμε να κληθούμε από τον Εισαγγελέα και αν δε γίνει αυτό άμεσα, θα καταθέσουμε αυτοβούλως.

Μέχρι τότε στους υπαινιγμούς της εναντίον του ΠΑΟΚ (γιατί το σθένος για απευθείας καταγγελία όπως φαίνεται δεν το έχει) θα απαντούμε με μηνύσεις, αγωγές και δημόσιο εξευτελισμό των πρακτικών της. Ρωτάμε λοιπόν την ΠΑΕ ΟΣΦΠ: καταγγέλλει ότι εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ σε υπόθεση δωροδοκίας; Ποιά πρόσωπα πλησίασαν τον Μάριο Σιαμπάνη; Μήπως ήταν τελικά από το περιβάλλον της ΠΑΕ ΟΣΦΠ τα πρόσωπα που ο κ. Καραπαπάς ανέφερε στο ποστ;

Αν κατέθεσε μόνο για το ένα ποιος είναι ο λόγος; Ότι το έτερο πρόσωπο συνδέεται και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ και έτσι αποδεικνύεται επισήμως η συμμετοχή της ΠΑΕ ΟΣΦΠ στην υποτιθέμενη απόπειρα δωροδοκίας; Συνεπώς, η ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ. Καραπαπάς προσπαθούν να πείσουν πως ο ΠΑΟΚ (;;;) προσπάθησε μέσω προσώπου που συνδέεται επίσημα με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ να δωροδοκήσει τον Μάριο Σιαμπάνη που έχει κάνει τη διαδρομή ΟΣΦΠ- Νότιγχαμ- Άρη, και εκπροσωπείται νομικά από την κ. Σουλούκου. Οι ποινές για τη στημένη υπόθεση θα είναι βαρύτατες.

Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ούσα κρυμμένη εδώ και μέρες, αποφάσισε να εμφανιστεί σήμερα και να μιλήσει για τη Δίκη στο ΟΡΕΝ και τον προϊστάμενο αθλητικής βίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πεντακάθαρη και συναινεί να ανοίξουν τα τηλέφωνα ΟΛΩΝ των στελεχών της, φανταζόμαστε το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τις ΠΑΕ Άρης και ΟΣΦΠ όπως και για τον Μάριο Σιαμπάνη. Κύριοι και κυρίες του Ολυμπιακού: Μην αποσυρθείτε κακήν κακώς από την υπόθεση. Τα καλύτερα σας τα κρατάμε για το τέλος. Χρέος μας είναι να τελειώσουμε το παρακράτος σας».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις