ΝΒΑ: Έξι αρνητικά τεστ κορωνοϊού πρέπει να περάσει ο Χάρντεν για να επιστρέψει στις προπονήσεις των «Ρόκετς»

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 15:58
UPD:15:59
USA TODAY Sports/Erik Williams
A- A A+

Σε έξι αρνητικά τεστ κορωνοϊού θα πρέπει να υποβληθεί ο Τζέιμς Χάρντεν, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις του Χιούστον.

Ο «μούσιας» εξακολουθεί να παραμένει σε καραντίνα μετά την απόφαση που πήρε πρόσφατα κι αντί να έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του, εκείνος προτίμησε να πάει σε πάρτι γενεθλίων και σε event στο Λας Βέγκας, χωρίς, μάλιστα, να φορά μάσκα!

Πλέον, γυμνάζεται μόνος του και η ημερομηνία της επιστροφής του στο πρόγραμμα των «Ρόκετς» θα καθυστερήσει κάπως για λόγους ασφαλείας.

Και για να γυρίσει θα πρέπει ν΄ ακολουθήσει αυστηρά το πρωτόκολλο που ισχύει και είναι ξεκάθαρο: Να περάσει πρώτα από έξι συνεχόμενα αρνητικά τεστ Covid-19 προτού ξεκινήσει προπονήσεις.

Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό του ΝΒΑ οι παίκτες κανονικά έπρεπε να υποβληθούν σε τρία σερί αρνητικά τεστ κορονοϊού πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσεις των ομάδων τους.

Εάν, όμως, κάποιος από αυτούς έχει βρεθεί στον ίδιο χώρο με θετικό κρούσμα, ή θεωρήθηκε ότι δεν τήρησε τους κανόνες που έχουν τεθεί, τότε θα πρέπει να δώσει έξι αρνητικά τεστ. Προφανώς ο Χάρντεν κατατάσσεται στη δεύτερη κατηγορία...

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις