Δήμος Αθηναίων: Στη διάθεση των πολιτών ξανά το πάρκο «Π. Μπακογιάννη» στην Κυψέλη

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 16:45
UPD:16:53
Δελτίο Τύπου
A- A A+

Ανοικτό για τους κατοίκους της περιοχής είναι μετά από καιρό το πάρκο «Παύλου Μπακογιάννη» επί της οδού Θήρας, στην Κυψέλη, απέναντι από το κτήριο της 6ης Δημοτικής Κοινότητας.

Ο χώρος, που αποτελεί πλέον μια πολύτιμη ανάσα πρασίνου για μικρούς και μεγάλους, είναι ιδιοκτησία της ΔΕΗ και παρέμενε αναξιοποίητος, εγκαταλελειμμένος και κλειστός για όλους.

Ο δήμος Αθηναίων, ανταποκρινόμενος σε ένα πολύχρονο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, σε συνεννόηση με την ΔΕΗ, μίσθωσε τον χώρο για τα επόμενα δέκα χρόνια με ένα συμβολικό ποσό. Αμέσως μετά, συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, αλλά και της Διεύθυνσης Πρασίνου, φρόντισαν να τον καθαρίσουν και να τον απολυμάνουν, να φροντίσουν το πράσινο και να τοποθετήσουν παρτέρια και νέα φυτά.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε ανάρτησή του έγραψε για το άνοιγμα του όμορφου αυτού πάρκου στην Κυψέλη:

«Το πάρκο "Παύλου Μπακογιάννη" επιστρέφει στους ιδιοκτήτες του. Σε όλες τις οικογένειες της Αθήνας. Εκεί που ανήκει κάθε εκατοστό ελεύθερου χώρου της πόλης. Καθαρό, με περιποιημένο πράσινο και φροντίδα στον εξοπλισμό του. Οι πόρτες του άνοιξαν και δεν ξανακλείνουν, για να δώσει ακόμη μία ανάσα στις γειτονιές. Με ένα συμβολικό τίμημα του δήμου μας προς τη ΔΕΗ, το χαιρόμαστε και πάλι». 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή