Στις 29 Δεκεμβρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 15:59
UPD:16:08
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ματαίωσε την προγραμματισμένη για τις 12 Δεκεμβρίου 2020 Εκλογική Γενική Συνέλευση, λόγω της διατήρησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα, η Ομοσπονδία όρισε ως ημερομηνία διεξαγωγής της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης την 29η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη, και ώρα 10.00, στην Αθήνα, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Επίσης, η ΕΠΟ εξουσιοδότησε την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής μετείχε για τελευταία φορά ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, του οποίου η θητεία στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου 2020.

Ο Τσέχος αξιωματούχος ευχαρίστησε για τη συνεργασία και χαρακτήρισε την Ελλάδα «δεύτερη πατρίδα του». Ο Φούσεκ θα είναι παρατηρητής των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις