ΚΙΝΑΛ: Μονιμοποιείστε τώρα το επικουρικό προσωπικό των νοσοκομείων

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 09:39
UPD:09:40
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Χρειάστηκε να φθάσει η κατάσταση σε αδιέξοδο στην Θεσσαλονίκη, για να αποφασίσει η κυβέρνηση να επιτάξει ιδιωτικές κλινικές όπως εδώ και μήνες ζητά το Κίνημα Αλλαγής. Για μια ακόμη φορά η καθυστέρηση την βαρύνει», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ. 

«Όπως τόνισε και πάλι χθες η Φώφη Γεννηματά, δεν είναι δυνατόν ο ιδιωτικός τομέας όχι μόνο να μη μετέχει στον αγώνα κατά της πανδημίας, αλλά και να εκμεταλλεύεται με απαράδεκτες οικονομικές χρεώσεις την κατάσταση, με την ανοχή της κυβέρνησης», σημειώνει. 

Το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει επίσης ότι η χθεσινή ΚΥΑ για την απασχόληση ιδιωτών ιατρών στο ΕΣΥ με πολύ ευνοϊκούς όρους, αποδεικνύει την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης που επί 8 μήνες δεν έκανε τίποτε για την στελέχωση με μόνιμο προσωπικό των Δημοσίων Νοσοκομείων. 

«Τα μεγάλα λόγια του κ. Μητσοτάκη, αποδείχθηκαν υποκριτικά. Μονιμοποιείστε τώρα το επικουρικό προσωπικό των νοσοκομείων που έχει την εμπειρία και την γνώση της λειτουργίας τους», τονίζει.

«Αναγνωρίστε έμπρακτα την προσφορά του προσωπικού του ΕΣΥ, με την ένταξη τους στα βαρέα-ανθυγιεινά και την χορήγηση Δώρου Χριστουγέννων. Χρήματα βρίσκει η κυβέρνηση για αυτούς που θέλει», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ. 

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή