Η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικανική πρεσβεία (φωτογραφίες)

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 12:43
UPD:13:09
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικανική πρεσβεία όπου κατέληξαν οι διαδηλωτές τηρώντας όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις.  

Το πανό στην κεφαλή της πορείας έγραφε «Διεκδικούμε τα δικαιώματά τας σε ζωή, υγεία, δουλειά, τιμάμε τον Νοέμβρη, στον αγώνα». 

Στην πορεία συμμετείχε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο κτίριο του πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ

INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

«Ο ελληνικός λαός, άσχετα από την ανασφάλεια που καλλιεργείται με ευθύνη της κυβέρνησης, γιατί δεν πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτά τα χρόνια, είναι στο πλευρό αυτών που αγωνίζονται και με το πνεύμα και με την ψυχή και την καρδιά στους δρόμους του αγώνα, στους δρόμους της Αθήνας, στους δρόμους όλης της Ελλάδας. Γι’ αυτό το Πολυτεχνείο ζει και θα ζει στον αιώνα τον άπαντα», δήλωσε.

EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
SOOC/GEORGE VITSARAS
INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τη διαδήλωση του ΚΚΕ έξω από την αμερικανική πρεσβεία, υποστήριξε ότι «Κκάνουν το αυτονόητο. Είναι συμβολική κίνηση νέων ανθρώπων του ελληνικού λαού  -όπως βλέπετε είναι συγκεκριμένα άτομα- ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, σ’ αυτά που υπέφερε η χώρα μας εξαιτίας της πολιτικής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ». 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή