Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για την παραχώρηση βήματος στον Κασιδιάρη από ραδιοφωνικό σταθμό

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 19:16
UPD:19:18
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ με ανακοίνωσή του αποδοκιμάζει την παραχώρηση βήματος στον καταδικασμένο από την Δικαιοσύνη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις. Όπως αναφέρει, θα απευθύνει στο ΕΣΡ καταγγελία σχετικά με τη συγκεκριμένη εκπομπή.

«Παραγωγός» εκπομπής, ο οποίος κινείται τακτικά εκτός των ορίων οποιασδήποτε δεοντολογίας και προκαλεί τη δημοκρατική ευαισθησία των ακροατών, φιλοξένησε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 στην εκπομπή του τον Ηλία Κασιδιάρη επικαλούμενος ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ίδιον. Στη συνέχεια του έδωσε τον λόγο και άνοιξε διάλογο μαζί του στον αέρα διατυπώνοντας κρίσεις για το ποιόν της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή", σημειώνει η ΕΣΗΕΜ-Θ.

"Η ΕΣΗΕΜ-Θ έχει επισημάνει και στο παρελθόν ότι τέτοιες σκοτεινές περιοχές στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο απαιτούν δραστικές παρεμβάσεις από τους διευθυντές των μέσων Ενημέρωσης αλλά και από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο επιτέλους πρέπει να επιτελέσει τον ρόλο που του αναλογεί", καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή