Πέρασε κορωνοϊό και ο 14χρονος γιος του Τραμπ, Μπάρον αποκάλυψε η Μελάνια

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 23:36
UPD:23:42
REUTERS/KEVIN LAMARQUE
A- A A+

Στην αποκάλυψη ότι και ο 14χρονος γιος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, αλλά δεν εμφάνισε συμπτώματα της νόσου και πλέον είναι αρνητικός, προχώρησε την Τετάρτη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

«Ευτυχώς, είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν εμφάνισε συμπτώματα», τόνισε η Μελάνια Τραμπ η οποία ανέφερε ότι όταν εκείνη και ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκαν θετικοί, αμέσως έκαναν τεστ και στον Μπάρον, το οποίο βγήκε αρνητικό.

Σε νέα εξέταση που του έγινε, ο Μπάρον βγήκε θετικός χωρίς ωστόσο να εμφανίσει συμπτώματα και πλέον είναι αρνητικός, αναφέρει η Μελάνια Τραμπ. 

Φάουτσι: Ο Τραμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός της Covid-19 και μπορεί να παρευρεθεί σε μια ανοιχτή στο κοινό δημόσια συζήτηση που θα διοργανώσει την Πέμπτη το NBC News, χωρίς να θέτει άλλους σε κίνδυνο, δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος δημόσιας υγείας των ΗΠΑ, Άνθονι Φάουτσι.

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS Evening News ότι ο ίδιος και ο συνάδελφός του, Κλίφορντ Λέιν, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, (NIH) εξέτασαν το σύνολο των τεστ για Covid-19 που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς και ένα πρόσθετο τεστ που έγινε σε εργαστήριο του NIH για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος δεν είναι μεταδοτικός.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή