Πάτησε την κορυφή του Ολύμπου μεταφέροντας 22χρονη με κινητικά προβλήματα

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 12:16
UPD:12:16
Eurokinissi/SKIM.GR/ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Ο Όλυμπος χιονισμένος ξεπροβάλλει πάνω από την σκεπασμένη από σύννεφα θεσσαλική πεδιάδα και πίσω από την οροσειρά του Κόζιακα (Κερκέτιο Όρος) (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την επιτυχή κατάληξη αυτού που ο ίδιος περιέγραφε λίγες μέρες πριν ως τον σπουδαιότερο και ωραιότερο αγώνα της ζωής του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου.

«9:02 π.μ. Φτάσαμε στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με την Ελευθερία και την ομάδα μας» ανέφερε.

Ο αθλητής υπεραποστάσεων κατέκτησε την κορυφή του Ολύμπου, μεταφέροντας σε ειδικά τροποποιημένο σακίδιο την 22χρονη Ελευθερία, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο», έγραψε ο Δραμινός αθλητής συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του ίδιου με τη νεαρή φοιτήτρια βιολογίας στην πλάτη του.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το όνειρο —————————————————- 09:02 π.μ φτάσαμε στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με την Ελευθερία και την ομάδα μας . 🇬🇷

Δημοσιεύτηκε από Marios Giannakou στις Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020

Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, με την κορυφή του (Μύτικας) να στέκει στα 2.917 μέτρα.

Ο συμπαγής ορεινός του όγκος βρίσκεται στα όρια της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Ο Όλυμπος είναι γνωστός παγκοσμίως κυρίως για το μυθολογικό του πλαίσιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Wikipedia

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή