Βρετανία: 80χρονος που αγνοείτο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον εντοπισμό του

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 21:08
UPD:21:08
Facebook/The Tan Hill Inn
A- A A+

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συγγενείς ενός 80χρονου άνδρα, μετά την αγωνία που πέρασαν αναζητώντας τα ίχνη του.

Ο 80χρονος επανενώθηκε με την οικογένειά του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον εντοπισμό του.

Κατά το δίκτυο CNN, η εξαφάνιση του Χάρι Χάρβεϊ δηλώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν ο 80χρονος αποσπάστηκε από την ομάδα με την οποία έκανε πεζοπορία εν μέσω χαλαζόπτωσης στο Yorkshire Dales, στην Αγγλία.

Ακολούθησε κινητοποίηση των αρχών επί τέσσερις ημέρες, με τον 80χρονο τελικά να γίνεται αντιληπτός από έναν φωτογράφο και να εμφανίζεται στη συνέντευξη Τύπου, ανακουφίζοντας τους οικείους του.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, μέχρι να μαζέψει τον εξοπλισμό του κατά τη διάρκεια της χαλαζόπτωσης έπεσε η νύχτα, με αποτέλεσμα να χάσει τα ίχνη της ομάδας του. Τότε, αποφάσισε να βρει ένα ασφαλές σημείο για να κατασκηνώσει.

Ο 80χρονος εξήγησε ότι πέρασε τρεις δύσκολες νύχτες, ωστόσο όπως είπε, είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Πάντως, αυτό που τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα ήταν ότι δεν διέθετε αρκετό φαγητό, ενώ υπέστη και έναν μικρο τραυματισμό στο μέτωπο από πτώση, κατά την οποία παραλίγο να χάσει και τα γυαλιά του.

Με πληροφορίες από CNN

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή