Στη δημοσιότητα η πλήρης εκδοχή ακυκλοφόρητου διαμαντιού του Prince

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 22:31
A- A A+

Την πλήρη εκδοχή ενός διαμαντιού του Prince έδωσε στη δημοσιότητα το ίδρυμα που διαχειρίζεται την κληρονομιά του. Είναι το «Cosmic Day» που θα περιλαμβάνεται στην επικείμενη επανέκδοση του «Sign O' the Times» -που κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το ίδρυμα συνόδευσε την παρουσίαση αυτή με φωτογραφία, στον λογαριασμό του στο Instagram και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, των στίχων του τραγουδιού που ιδιοχείρως είχε γράψει ο Prince.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Studio 3 του Sunset Sound, στις 15 Νοεμβρίου του 1986, και αν και κάποιο μικρό μέρος της ηχογράφησης είχε αλλάξει χέρια από συλλέκτη σε συλλέκτη όλα αυτά τα χρόνια, τώρα είναι η πρώτη φορά που έχουμε τη δυνατότητα να το ακούσουμε ολόκληρο.

Το «Cosmic Day» είναι μία από τις 45 στούντιο ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις που θα περιλαμβάνονται στην επανέκδοση του «Sign O' the Times». Το σετ των 8 CD ή 13 LP θα έχει και άλλα «διαμάντια» από το θησαυροφυλάκιο του Prince: ένα live show του 1987 στην Ολλανδία, ένα φιλμ από την πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Prince στο Paisley Park το 1987 καθώς και τραγούδια όπως μια ακυκλοφόρητη εκδοχή του 1979 του «I Could Never Take the Place of Your Man».

Θα συνοδεύεται από ένα 120 σελίδων δεμένο βιβλίο με στίχους των τραγουδιών που με το χέρι είχε γράψει ο Prince και φωτογραφίες, που βλέπουν για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας, από τον βασικό φωτογράφο του εκείνη την εποχή, τον Jeff Katz.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή