Νέα έκδοση βιογραφίας του Κρις Κορνέλ

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 09:02
UPD:18:12
A- A A+

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα ήταν τα 56α γενέθλια του Κρις Κορνέλ. Στις 28 Ιουλίου κυκλοφόρησε η νέα του βιογραφία από τον Κόρμπιν Ράιφ με τίτλο «Total F *cking Godhead - The Biography Of Chris Cornell».

Το βιβλίο των 384 σελίδων αφηγείται την άνοδο του Κορνέλ και των Soundgarden από την post-punk σκηνή της δεκαετίας του 1980 μέχρι και την κυριαρχία τους στην pop κουλτούρα της δεκαετίας του 1990 μαζί με τους Nirvana, τους Pearl Jam και τους Alice In Chains.

Το βιβλίο εξετάζει, επίσης, τη δυναμική σόλο καριέρα του τραγουδιστή, αλλά και τον χρόνο με τους Audioslave, ενώ παράλληλα εμβαθύνει και στη σκληρή μάχη που έδινε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Κόρμπιν Ράιφ είπε για το βιβλίο του: «Ήθελα να βεβαιωθώ ότι όταν οι άνθρωποι διαβάσουν το βιβλίο θα αποκομίσουν την πλήρη εικόνα για τον Κορνέλ».

Αν και ο Ράιφ δεν μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από τον Κορνέλ ή τα επιζώντα μέλη του Soundgarden, πραγματοποίησε τεράστια έρευνα και δεκάδες συνεντεύξεις με ανθρώπους που υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του ροκ σταρ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή