Διαβάστε σήμερα στη «Ν»

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 09:58
UPD:10:03
A- A A+

Νέα προσπάθεια ευρω-συγκερασμού απόψεων για το 1,8 τρισ. ευρώ
Η διπλή πρόταση του κ. Μισέλ θα αποτελέσει τη βάση για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών την προσεχή βδομάδα, οι οποίες περιμένει ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολες, παρά το γεγονός ότι μέσω της συμβιβαστικής πρότασης επιχειρεί να περιορίσει τις αντιδράσεις της Ολλανδίας, της Δανίας, της Σουηδίας και της Αυστρίας.

Διαβάστε το

Παράταση μείωσης ενοικίων επιχειρήσεων
Σε παράταση και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο της μείωσης κατά 40% των ενοικίων των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κρίση του κορονοϊού, λόγω και της δραματικής πτώσης της τουριστικής κίνησης, συμπεριλαμβανομένου δε σε αυτές και του κλάδου της εστίασης, προχωρά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Διαβάστε το

6,64 δισ. στο Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αυξάνει κατά 500 εκατ. ευρώ τους πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Θάλασσας και Αλιείας (ΕΤΘΑ) για την περίοδο 2021-2027, προκειμένου να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσε η πανδημία του κορoνοϊού στον κλάδο.

Διαβάστε το

Με ενισχυμένους ρυθμούς ανάπτυξης η Barilla Hellas
Με την πανδημία να έχει «πριμοδοτήσει» σημαντικά τις εγχώριες πωλήσεις στα ζυμαρικά, η Barilla Hellas φέρεται ότι συμπεριλαμβάνεται στους κερδισμένους «παίκτες» της φετινής χρονιάς, διατηρώντας, τουλάχιστον στο πρώτο μισό του έτους, τους σημαντικά ενισχυμένους ρυθμούς ανάπτυξης σε σχέση με πέρυσι. 

Διαβάστε το

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή