Λος Άντζελες: Δείπνο σε… θερμοκήπια κατά του κορωνοϊού

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 13:15
REUTERS/Lucy Nicholson

Nuria Bosch, 29, and Dria Abramson, 29, eat lunch in a social distancing greenhouse dining pod, amid the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), in the former parking lot of the Lady Byrd Cafe in Los Angeles, California, U.S. July 7, 2020. REUTERS/Lucy Nicholson TPX IMAGES OF THE DAY

A- A A+

Με μικρά θερμοκήπια γέμισε τον χώρο στάθμευσής τους ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες, προκειμένου να γευματίζουν οι πελάτες μέσα σε αυτά νιώθοντας ασφάλεια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Το Lady Byrd Cafe στην περιοχή Echo Par αναγκάστηκε να κλείσει τον Μάρτιο, στο πλαίσιο των μέτρων μείωσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Όταν οι αμερικανικές αρχές επέτρεψαν την επαναλειτουργία των εξωτερικών χώρων στα εστιατόρια, η ιδιοκτήτρια Μίστι Μανσούρι μετέτρεψε τον χώρο στάθμευσης του καταστήματός της σε κήπο, γεμάτο με λουλούδια, αλλά και μικρά θερμοκήπια.

Η επένδυσή της απέδωσε, καθώς ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια απαγόρευσε για μία ακόμη φορά τα γεύματα εντός των καταστημάτων στο μεγαλύτερο τμήμα της πολιτείας, αφού τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού αυξήθηκαν εκ νέου.

Η ιδιοκτήτρια εξήγησε ότι οι χώροι αυτοί, που διαθέτουν παράθυρα για να επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα, καθαρίζονται και απολυμαίνονται έπειτα από κάθε χρήση, ενώ τηρούν τις οδηγίες που έχουν εκδώσει τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης (CDC).

Με πληροφορίες από Reuters

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή