Διήμερη περιοδεία Κουτσούμπα στη Δυτική Ελλάδα

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 10:15
UPD:10:20
INTIME NEWS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Την Πάτρα και τη Ζάκυνθο επισκέπτεται ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Τρίτη 7 Ιούλη και την Τετάρτη 8 Ιούλη αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του, την Τρίτη 7 Ιούλη θα βρεθεί στην Πάτρα. Στις 8:30μμ, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, θα μιλήσει σε σύσκεψη με φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος με θέμα: «Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες της Αχαΐας πλήρωσαν πολλά. Μένουμε δυνατοί, οργανώνουμε την πάλη μας για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους».

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του, την Τετάρτη 8 Ιούλη, ο κ. Κουτσούμπας θα βρεθεί στη Ζάκυνθο.  Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, στις 7:00μμ, στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου, στο χωριό Σαρακηνάδο, θα μιλήσει σε σύσκεψη με φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος με θέμα: «Οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενοι - επαγγελματίες στον τουρισμό πλήρωσαν πολλά, να μην πληρώσουν ξανά την κρίση. Μένουμε δυνατοί, οργανώνουμε την πάλη μας για να μην πληρώσουμε πάλι την κρίση τους».  Αργότερα, στις 9:00μμ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Σολωμού.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή