Διαβάστε σήμερα στη «Ν»

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 08:36
UPD:08:38
A- A A+

Ενώπιον έξι μετα-πανδημικών προκλήσεων
Έξι «στοιχήματα» για την επόμενη μέρα της πανδημίας θέτει η Τράπεζα της Ελλάδος μέσω της έκθεσης νομισματικής πολιτικής, η οποία υποβλήθηκε χθες στον Πρόεδρο της Βουλής και το υπουργικό συμβούλιο.

Διαβάστε το

«Πράσινο» για Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης που θα φέρει 1,7 δισ. στην Ελλάδα
Τα κράτη μέλη κατέληξαν σε μερική κοινή θέση σχετικά με τη σύσταση του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης, το οποίο θα στηρίξει τις περιφέρειες της Ε.Ε. που αντιμετωπίζουν τις περισσότερες δυσκολίες για την αποδέσμευσή τους από τον άνθρακα.

Διαβάστε το

Πρόσω ολοταχώς από το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση τριών λιμένων
Αγώνα δρόμου κάνουν οι υπηρεσίες του ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να ξεπεραστούν ορισμένα γραφειοκρατικά εμπόδια και πολύ σύντομα να δημοσιοποιηθούν οι προκηρύξεις για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου (67%) των λιμανιών Αλεξανδρούπολης και Ηγουμενίτσας και διαγωνισμός υποπαραχώρησης δραστηριοτήτων για το λιμάνι της Καβάλας.

Διαβάστε το

Ευπαθής η αγορά του κοσμήματος απέναντι στην πανδημία
Η κρίση της πανδημίας Covid-19 έθεσε το λιανεμπόριο κοσμημάτων αλλά και το εμπόριο πολύτιμων λίθων σε κατάσταση «pause» -αναμονής μέχρι νεωτέρας- καθώς οι συναλλαγές πάγωσαν, οι τιμές των πολύτιμων μετάλλων μειώθηκαν, η εξόρυξη διαμαντιών και η παραγωγή ρολογιών σταμάτησε, ενώ η αξία των αποθεμάτων κοσμημάτων απαξιώθηκε, αναδύοντας αβεβαιότητες για τις επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Διαβάστε το

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή