Χάρι και Μέγκαν: Σενάρια για το ποσό που θα λαμβάνουν σε κάθε τους διάλεξη

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 08:29
REUTERS/Toby Melville
A- A A+

Ποσό που θα φτάνει το ένα εκατομμύριο δολάρια εκτιμάται ότι θα εισπράττουν για κάθε τους διάλεξη ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το ζευγάρι την προηγούμενη εβδομάδα προσέλαβε μάνατζερ υπογράφοντας συμβόλαιο με το Harry Walker Agency, εταιρεία με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, καθώς και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το περιζήτητο ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Town & Country.

«Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων... Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση», αναφέρει το περιοδικό.

Στις αρχές του έτους, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, καθώς και ότι σκοπεύουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, περνώντας αρκετό χρόνο στον Καναδά.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή