Βίντεο: Στο φως κατάστημα όπου παίζονταν τυχερά παιχνίδια - Έξι συλλήψεις

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 16:39
UPD:16:41
Ελληνική Αστυνομία
A- A A+

Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια εντοπίστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε περιοχή της Αττικής.

Συνελήφθησαν την Παρασκευή η προσωρινά υπεύθυνη και πέντε υπάλληλοι του καταστήματος και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για απείθεια. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος εταιρείας.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ - HELLENIC POLICE

Σε έρευνα στους χώρους του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές παράνομων τυχερών παιχνιδιών, έξι πλήρεις κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server), έξι επιτραπέζιες ρουλέτες, έξι τραπέζια χαρτοπαιξίας τύπου «black jack», παιχνίδι τύπου «ρουλέτα», ατμοσφαιρική ρουλέτα οχτώ θέσεων, οθόνη, καταγραφικό και 25 κάμερες, ασύρματο τηλεχειριστήριο-μπουτόν, τέσσερις μηχανισμοί ρουλέτας, πλήθος πλαστικών μαρκών και 250 ευρώ.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Δ.Δ.Δ.Υ.), το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server) θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή