Στο γήπεδο θα παιχθεί ο τίτλος στη Volley League Ανδρών

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 22:52
UPD:22:54
Eurokinissi Sports/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Ο πρωταθλητής στη Volley League των Ανδρών για την περίοδο 2019-20 θα αναδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο κι όχι στα χαρτιά.

Αυτό αποφάσισε, με ψήφους 9-1, το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ, σε συνέχεια της συνεδρίασης της 12ης Μαΐου, η οποία είχε διακοπεί.

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί υπό τη μορφή φάιναλ-4, με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Φοίνικα Σύρου.

Συμφωνήθηκε το σύστημα των αγώνων να είναι οι ημιτελικοί και οι τελικοί, που θα κριθούν στις δύο νίκες. Τα ζευγάρια είναι: Ολυμπιακός (1)-Φοίνικας(4) και ΠΑΟΚ (2)-Παναθηναϊκός (3).

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο στην Αθήνα, κατά προτίμηση στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά αυτό θα αποφασιστεί ύστερα από συνεννόηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ οι τελικοί στις έδρες των ομάδων που θα προκριθούν.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα οριστούν μετά από συνεννόηση της Ε.Σ.Α.Π. με τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, ενώ για τις ημερομηνίες και για όλα τα οργανωτικά θέματα συνέχισης του πρωταθλήματος θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις της Λίγκας.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις