Διαβάστε σήμερα στη «Ν»

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 07:04
UPD:07:47
A- A A+

Mε ρυθμό ύφεσης 1% - 3% φέτος η ελληνική οικονομία
Ολοένα και χειρότερες γίνονται οι προβλέψεις για την πορεία της ευρωπαϊκής -και κατά συνέπεια και της ελληνικής- οικονομίας. 
Οι τελευταίες εκτιμήσεις που έχει στα χέρια του ο υπουργός Οικονομικών εμφανίζουν την Ευρωζώνη να βυθίζεται σε ύφεση που θα κυμαίνεται από 5% έως 9% και την Ελλάδα να επιστρέφει σε αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, στην περιοχή του -1% έως -3%. 

Διαβάστε το

Χαλαρώνουν οι θεσμοί μοντέλα και πρότυπα για τις τράπεζες
Σε χαλάρωση προχωρούν οι εποπτικοί θεσμοί καθώς διαμορφώνονται καινούργιοι ορισμοί και νέα μοντέλα, προκειμένου οι τράπεζες ανά την Ευρώπη να καταφέρουν να χρηματοδοτήσουν επιχειρήσεις και ιδιώτες στη μετά τον κορονοϊό εποχή.

Διαβάστε το

Δραματική η κατάσταση στις αερομεταφορές
Η πανδημία του κορονοϊού έχει οδηγήσει τον κλάδο των αερομεταφορών στην πιο μεγάλη κρίση της ιστορίας του. Το κόστος από τη δραματική μείωση των πτήσεων έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στις αεροπορικές εταιρείες, τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης, αλλά και σε όλες τις εμπλεκόμενες με τον χώρο επιχειρήσεις.

Διαβάστε το

Ο ιός «σφάζει» την κτηνοτροφία
Περίοδος γεννήσεων για τα αμνοερίφια, αλλά έντονης ανησυχίας για τους αιγοπροβατοτρόφους, καθώς το φετινό Πάσχα «χρωματίζεται» από την πανδημία, με αποτέλεσμα να ανατρέπεται όλη η τροφοδοσία εντός και εκτός συνόρων.

Διαβάστε το

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή