Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς κωφεύουν στην έκκληση «Μένουμε σπίτι»

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 14:26
UPD:14:30
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η έξοδος των κατοίκων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αυτό το Σαββατοκύριακο, δεδομένων των συνθηκών, όπως προκύπτει και από τα επίσημα στοιχεία από τους σταθμούς διοδίων, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που αψήφησα αν τις εκκλήσεις να μείνουμε σπίτι προκειμένου να προστατεύσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας από τον κορωνοϊό,.

Όσο και εάν ειδικοί διαμηνύουν πως πρέπει όλοι να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε φορείς, αφού σε πολλές περιπτώσεις ο ιός έχει ήπια ή και καθόλου συμπτώματα, αλλά μπορεί να μεταδοθεί και να σκοτώσει ευάλωτους ανθρώπους, οι εκρομείς δεν ακούν. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ από τα διόδια της Ελευσίνας με κατεύθυνση προς Κόρινθο πέρασαν μέχρι και χθες τις 3.00 μ.μ. περί τα  7.778 αυτοκίνητα, ενώ η κίνηση συνεχιζόταν και τις επόμενες ώρες όπως και σήμερα, Σάββατο. 

Αντίστοιχα, από τα διόδια Αφιδνών με κατεύθυνση προς Λαμία πέρασαν 10.938 αυτοκίνητα, ενώ από τα διόδια των Μαλγάρων-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση την Αθήνα πέρασαν 5.274 οχήματα. 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή