Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Ο γιος τους ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας τους

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 14:05
UPD:14:05
A- A A+

Με ανάρτησή τους στο instagram οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ενημέρωσαν ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Λίγο αργότερα, ο γιος τους Τσετ, ανέβασε ένα βίντεο, επίσης στο Instagram, με το οποίο έδωσε επιπλέον ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους.

Απαντώντας στα πολλά μηνύματα των ακολούθων του, ο Τσετ έγραψε:

«Τι κάνετε όλοι σας; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορωνοϊό. Τρελό. Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά.

Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι. Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν, αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία τους. Αλλά, δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει. Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη».

Ο 63χρονος, πολιτογραφημένος Έλληνας, είναι ο πρώτος χολιγουντιανός αστέρας που αποκαλύπτει ότι μολύνθηκε από τον κορωνοϊό. Χανκς και Γουίλσον θα παραμείνουν σε απομόνωση και υπό επιτήρηση, διαβεβαίωσε.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», είπε ο ηθοποιός, υποσχόμενος να κρατάει τον κόσμο «ενήμερο» και συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία που εικονίζει έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου από τον οποίο εξέχει ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή