ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Ολυμπιακός»

Τρίτη, 03 Μαρτίου 2020 19:17
UPD:19:23
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Καθοδόν προς το ΣΕΦ με την αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως ενημέρωσε επισήμως η πράσινη ΚΑΕ. Παράλληλα, το «τριφύλλι» ζητά την παραδειγματική τιμωρία των Πειραιωτών από την Euroleague, καταγγέλλοντας την «εν κρυπτώ επιστολή του Ολυμπιακού».

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές. Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει "πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών" τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει -αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή. Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις