Περιφέρεια Αττικής: Ενδείξεις απόπειρας δολιοφθοράς στις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 17:56
UPD:17:57
Περιφέρεια Αττικής
A- A A+

Σακίδιο με συστήματα εκπομπής ήχου (έξι πομποδέκτες-φωτογραφία) που πιθανότατα λειτουργούσε ως βοήθημα προς εξεταζόμενο/ους εντοπίστηκε το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών κατά τη διάρκεια εξέτασης υποψηφίων οδηγών.

Επί τόπου κλήθηκαν το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, που έλαβε τις σχετικές καταθέσεις, καθώς και τον τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος και θα αποσταλεί προς εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ενημερώθηκε άμεσα από την αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών βρέθηκε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας, Ηλίας Δόλγυρας.

Με αφορμή το περιστατικό, ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε πως «θα είμαστε αμείλικτοι μπροστά σε κάθε συμβάν που θέτει σε αμφισβήτηση την εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στη δημόσια Διοίκηση και σε ζητήματα υψίστης σημασίας που σχετίζονται με την ασφάλειά του. Η αποκάλυψη της σημερινής προσπάθειας δολιοφθοράς αποτελεί δείγμα της αποφασιστικότητάς μας να πατάξουμε κάθε περιστατικό παρανομίας ή κάθε κύκλωμα που παρεισφρύει διαταράσσοντας την ομαλή διαδικασία έκδοσης αδειών οδήγησης. Το θέμα βρίσκεται πλέον στις εισαγγελικές Αρχές. Βρισκόμαστε στη διάθεσή τους για παροχή κάθε διευκόλυνσης στο έργο τους».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή