Η Μπίλι Άιλις υποστήριξε ότι το διαδίκτυο καταστρέφει τη ζωή της

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 16:41
UPD:16:41
A- A A+

Η Μπίλι Άιλις και ο αδερφός της, Φινέας Ο' Κόνελ, ήταν προσκεκλημένοι στην εκπομπή BBC Breakfast για να συζητήσουν για το τραγούδι της ταινίας «James Bond: No Time to Die» που έχουν γράψει, την κατάκτηση της φήμης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Άιλις υποστήριξε ότι το διαδίκτυο καταστρέφει τη ζωή της.

«Όσο πιο καλά πηγαίνουν τα πράγματα που κάνει κανείς, τόσοι περισσότεροι άνθρωποι τον μισούν. Είναι τρελό», δήλωσε η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα σταμάτησε να διαβάζει σχόλια στο Instagram.

«Είναι παράλογο που διάβαζα σχόλια έως τώρα. Θα έπρεπε να είχα σταματήσει εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε. «Είναι μόνο το θέμα ότι πάντα ήθελα να έχω επαφή με τους θαυμαστές και να συνεχίσω να μιλάω μαζί τους, και οι άνθρωποι το έχουν καταστρέψει αυτό για μένα» πρόσθεσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι μερικοί άνθρωποι ντύνονται  όπως η ίδια και παρελαύνουν με ακολούθους και αυτό της προκαλεί λύπη για εκείνους που πιστεύουν ότι την έχουν συναντήσει, αλλά έχουν έρθει μόνο σε επαφή με κάποιον απατεώνα.

Η δήλωση της Μπίλι Άιλις σχετικά με το διαδίκτυο που καταστρέφει τη ζωή της ακολούθησε τον πρόσφατο θόρυβο που προκλήθηκε στο Twitter για τους αμφιλεγόμενους ισχυρισμούς της ότι «οι rappers είναι ψεύτες».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή